Ylösnousemus II

Ylösnousemus II

By

0
(0 Reviews)
Ylösnousemus II by graf Tolstoy Leo

Published:

1899

Downloads:

791

Share This

Ylösnousemus II

By

0
(0 Reviews)

Book Excerpt

laski: minä olen koko päivän työssä, mutta päivä on pitkä kuin vuosi, kun on sen päivää viikatetta heiluttanut, tulee yöllä uni, mutta hevonen on sinun kauramaassasi ja sinä nyt minulta nahan nylkisit.

--Pitäisitte järjestystä.

--Hyvä on sinun järjestyksestä puhua, entä kun ei voimaa riitä,--väitti pitkä, mustahiuksinen, kokonaan karvoittunut ijäkäs talonpoika.

--Sanoinhan että teidän olisi pitänyt aidata.

--Olisit antanut metsää,--pisti takaa pieni, rumannäköinen talonpoika.--Minä rupesin viime suvena aitaamaan, mutta sinä telkesit minut kolmeksi kuukaudeksi linnaan täitä ruokkimaan. Meneppäs sitten aitaamaan.

--Mitä hän puhuu?--kysyi Nehljudof isännöitsijältä.

--_Der erste Dieb im Dorfe_,--sanoi saksaksi isännöitsijä.--Joka vuosi on tavattu metsänvarkaudesta.--Opippas sinä ensin vierasta omaisuutta kunniassa pitämään,--sanoi isännöitsijä.

--Emmekös me sitten pidä kunniassa sinua,--sanoi vanhus.--Emme voi olla pitämättä sinua kunniassa, olemme kaikki sinun vallassasi, sinä voit punoa mei

More books by graf Tolstoy Leo

(view all)
Bruce Nesmith - Magic, Mythology, Humor and Action
FEATURED AUTHOR - Bruce Nesmith was Creative Director at TSR, working on a variety of games including Dungeons & Dragons, and is a senior game designer at Bethesda Game Studios, where he has worked on AAA titles such as Fallout 3, Fallout 4 and Elder Scrolls IV: Oblivion, and was lead designer on Elder Scrolls V: Skyrim.  As our Author of the Day, he tells us about his book, Mischief Maker: A Norse Mythology Contemporary Fantasy.